dijous, 6 de març del 2008

MEETING KEY TEAM

Avui comencem el dia amb una reunió amb l´equip d´assessors, que són els metges de l´altre dia, per parlar amb ells, identificar problemes més urgents, etc.... Total 2 hores, després hem anat a l´hospital per veure les sales que no havia vist l´altre dia. Desprès del que he vist, crec el primer pas serà les fosses sèptiques, n´hi 1 per agulles i una altra on va la resta (menjar, roba, serums, sang, xeringues...) caldrà fer educació en classificació i separació de residus. No serveix de rés ensenyar com funciona un DEA si no saben separar residus o posar-se guants.
He vist el programa de TBC, que és una de les parts més currades i tè reconeixment internacional. Él departament de malaria tambè ha fet una feina excel·lent i s´ha reduit moltíssim en els últims 4 anys.
Ara estem esperant la visita d´un "mandamás" internacional a l´hospital (crec que fliparà). A la tarda més feina de despatx i demà........FESTA!! anirem al mercadillo.... a comprar rellotges per fer més trapitxeos.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Bon dia toni!
Caram..com esta tot no? veig que ja comences a tenir claretes les coses per anar començan , una feinada pero guay, no? ai,ai..i despres ens queixem nosaltres..es ben be.. que el mon esta tope mal repartit.
Per cert..records de les teves nenes.. ( no nosaltres)!!
Apa, dema a descansar i a comprar!! yuhu!! Un peto!!!
Ciaooo!!