diumenge, 2 de març del 2008

DIUMENGE, MERCAT

Hoooola a tots, especialment a l´Arnau (ja he vist el teu comentari).
Com a casa, avui és diumenge, doncs toca anar a mercat. 4 paradetes mal contades amb productes típics de la terra (alfombres, robeta, Catximbes, collarets, rellotges, records, DVDs, Mp3, navalles, burkes, una mica de tot....) i tots els afgans cridant my friend! my friend!. No m´he pogut aguantar i m´he firat; resulta ser que el rellotge que duia s´ha espatllat, doncs he aprofitat i m´he comprat un DiG guapíssim per 10e (preu inicial 20), que per suposat és original (je je je). Si voleu fer comanda de cosetes haureu d´esperar a QiN que serà em més fàcil per guardar-ho.
Parlant de QiN, he parlat amb el tinent dels viatjes per demà, a que no sabeu que m´ha dit: Ahora te lo miro y te digo algo (jo crec que és un robot i a més està espatllat perque sempre diu el mateix).
Espero marxar aviat d´aquí perque això es força avorrit i ja tinc ganes de començar a fer coses, que per això em paguen.

11 comentaris:

Dr Guiri ha dit...

Dear toni,
con tantas dias casi semanas para solomente ir a QiN,el primer dia que arives empiesar reglar tu avion de returno. Bien venido al mundo militar!
Disfrutar de tu fiesta ahora antes de empiezar trabagar (un palabra que no existe en afganistaneso)

recuerdos

Rosalina ha dit...

Huoooola, Toni,
El papa està "que no cabe en si de gozo" de saber que reconeixes públicament els mèrits de la seva paella. Jo ja començo a estar una mica gelosa, je je.
Veig que per ara tot marxa be; massa tranquil i tot; potser és la manera d'anar-se acostumant a la nova situació.
Aquest mercart que has anat és fora de la base? Podeu sortir? és tranqul Herat?...(Potser diumenge fem una escapadeta, ara miraré la pàgina de Rayanair per reservar).
Espero que el rellotge et resulti com el meu rolex Xinès, des de l'estiu que no me'l trec i està impecable i funciona al segon.
Records de la tia Jovita. No acaba d'entendre "que sigui el nostre Toni que se n'hagi anat tant lluny i a un país tant complicat"...(i diuen que no hi toca).
Be, guapo, cuida't molt; compte amb el menjar; i quan el robot respongui adequadament al programa ja ens ho faras saber.
Petons dels papes..
Rosalina

Bet ha dit...

Uola germanet!!
Avui hem anat a passejar amb la Irantzu, en Nuc, l'Eva, en Pibe, l'Arnau i l'Aniol a la Fira de la Mongeta de St. Llorens.. he comprovat què és anar amb el cotxe amb ungos al darrera babejant i llepan-te!!! bufff!!! En Nuc s'ha banyat al riu, neda com un campeón!!i ha deixat a la Irantzu ben guapa, plena de sorra, aigua... i amb una oloreta... sense comentaris!!!Però ha anat molt bé!! no hem comprat mongetes ni les hem tastat.. però bueno!! i ara tarda de sofà!!!
Apali ja diras què t'ha dit el robot!!!!
Petonets!!! i que vagi molt bé el viatge al QIN si és que finalment marxes demà!!

PIBE ha dit...

Espero que el robot sigui made in USA, per què si està fet a Torrelodones, ho portes clar, xaval. Has provat d'anar a veure a un altre tinent a veure si et diu el mateix? Potser no són robots sinó..... una secta !!! Jaaaarl !!!!

sandra cunyaaaa ha dit...

Ufffffffffff, Imagino que no hi ha "burkas fasion" de "entretiempo" ara que s´aproxima la Primavera.... a saber.... de tiretes , transparentosos,cenyidets i de colors verd pistatxo o taronja com es porta aquest any.......així que jo passo xaval!!! però ja et pots agenciar collarets, arrecades i altres espècies de bisuteria afganaaaa.
Avui que sàpigues que em sortit a navegar amb la Mentxu, dia preciós amb llevantet de p.m. T´envia molts records
Petons

Helena ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Helena ha dit...

hola germanet,

ja tens data de sortida?
nosaltres avui hem estat de calçotada, a l'aire lliure, que el dia ja acompanyava (cal aprofitar que diuen que dimarts cauen les temperatures). Encara fa calor a Herat?
Petons,
Manel i Helena

Unknown ha dit...

Ei Toni, sóc en Quim, el teu cosí. Veig que ja has arribat a "lloc" i comences a controlar l'entorn. Res, només desitjar-te molta sort. Ja aniré seguint el "dia a dia" de la teva experiència. Cuida't.

desky ha dit...

Hola Xavalote!!!
acabo de veure això del blogg, que modern tiu!
és que un està antiquat.
A veure si menys samba i mais treballar, que not pot ser tanta paella, mercaderts i ...
en fin cuida't i segueix explicant coses que aquí està tothom molt pendent de tu.
Records

Irantzu ha dit...

hola,
som la Irantzu i en Yeray, estem fent "classe" i hem aprofitat per practicar tècniques d'internet... i li he ensenyat a entrar al blog!

M'alegro que hagis arribat a puesto...ja anirem parlant..petons.

Míriam ha dit...

Bon dia Antoniu!!
Carai! Quin viatge de feina... Tu que tenies por perquè deies que els 3 primers mesos et passarien volant treballant i acomodant-te... Això de treballar... Ara, acomodar-te, Déu ni do!
Bé, aprofita i disfruta a tope! I sort, amb el teu viatge pendent que potser un dia o altre arribarà.
Una abraçada.