dilluns, 24 de març del 2008

POOOOOOR FIN!!!!







Poooooor fin!!!!! He conegut al Director de l´Hospital de Qala-i-Naw!!!! (només ha costat 3 setmanes). La primera impressió és d´un senyor de mitjana edat, molt amable i que m´ha ensabonat.....que he sortit del despatx amb 10kg de més i amb el "guapo" encara més "subío", em sembla que vindré cada dia a veure´l (je je je). Molta predisposició per part seva, ara veurem quan el comencem a "matxacar" amb tot el que hem anat preparant, com respon......Espero que bè!!!!!!

Ara són gairebè les sis de la tarda, aviat serà hora de plegar, que avui estic molt cansat, sembla que comença a arriar una miqueta la cosa, podríem dir que només he parat per dinar+cafè+2billars (total 40´,pel futbolín em reservo un temps, perque no entendrien com jugo al tiki-taka i m´emportaria alguna "galeta legionaria" ), es a dir que aquí la jornada laboral és de 10h, i això que, com deia abans, tot just arriem el projecte, quan anem a tope no m´ho vull ni imaginar!!!!!!
Missatge per Nuri i J: FELICITATS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(encara que una mica tard, ja ho se)
Foto: Diuen que aquest és el país de l´opi i l´heroïna però jo, de cavall, només he vist aquest....burros tants com vulguis!!!!!



7 comentaris:

Irantzu ha dit...

Ei! molt bé currante!!!!!així m'agrada que siguis un home de profit!! Això del futbolin...ejem! intenta deixar-los guanyar, ni que sigui al principi!! i deixa les jugades aquestes que fas sense mirar i fots gol (que fa molta ràbia!! ;-) per més endavant....jeje...xulo que ets un xulo!!! pobrets...no saben el que els espera!!!
Besosssssssssss

PIBE ha dit...

Deixa't de galindaines i comença a fer el tikitaka per l'afganistan... fes el favor... que n'apreguin, els lejias !!!!!
L sutilesa del teu joc els deixarà impressionats... cal buscar el forat en le defenses i fer que perdin el cap... jejejeje... fins aviat

Bet ha dit...

Ja seria hora que comencessis a arriar... no??
Avui hem menjat la mona a casa els pares de'n mikel, peazo mona de princeses disney per la monica!!! li ha mossegat el teulat tan bon punt liha posat al davant!! ejejje
A la tarda hem anat a veure les fieres de l'Eva.. i li hem portat una tajada a l'Arnau, ordres de la tia mAriajesus!! ejejej en Pibe no la pot tastar!!! ajajajj
Bueno, demà a currar!!! kin pal!!
Que vagi molt bé i descansa!!!

PIBE ha dit...

soc l'arnau i tastimo molt
ca guai deu ser a ganistan
e que si? toni i unpato
gros

Irantzu ha dit...

En Pibe té raó (però només avui).... què carai!!!! apreta'ls bé... espero que no trobis la taula de pin pon....aqui si que ja els remates!!!! pobrets.... per cert.. t'adones que els jocs que domines són els que són...???? (cuantas horas de bar..) t'envio el party en el proper paquetet????? o potser al carrer nou el necessiten.....jejeje
Airansu.

Unknown ha dit...

Carai toniu.... la irantzu te rao .. millor deixe'ls guanyar.. i en quant al cavallet ejem.. raça pura eh??? jaja
Bueno nen, espero que tot vagi super be, aqui sempre pendent de les teves aventuretes!! apa..vaig al postgrau..que aviat s'acaba per sort. El 15 examen i libres por fin!!!!
Un petonas!!! ciaoooo

x sampol ha dit...

Bon dia Toni!!!
Et prometo que estava el dia de tots els teus comentaris, però encara no havia escrit mai res. No tinc perdó! No tornarà a passar!!
Ja veig que estàs molt entretingut, jornades de 10h i dures partides de futbolin.
Vols dir que ets tan bo en això del futbolin??? No hi sabia pas!
Doncs això noi, que sàpigues que jo també et ¨¨vigilio¨.

Ei aprofito per saludar en “PIBE”. El meu super monitor!!!! Sóc en Xavi Sampol!!!

Salut i energia positiva des de l’Emporada!