divendres, 14 de març del 2008

DESCANS


Ahir vam fer una altra festeta de comiat, en aquest cas de la "compañia de seguridad": Pernilet, xoriçillos, sardines, llonganissa i cervessetes fresques..... i Apa! bon rotllo, anar fent "amics" (es que l´endemà no m´enrecordo de cap nom!!) i contentillo al llit. Ara no us ho creureu però encara que sembli que no, SÍ que estic a Afganistan , el que passa és que amb la tonteria em deixo enredar i acabo com acabo (de tant en tant no passa rés!!!!). Em sembla que ja soc de la comissió de festes (je je je).

Avui, jornada de descans i per tant d´avorriment dins el PRT, el mercadillo amb lo mateix que la setmana passada i poqueta cosa més a explicar, s´ha aixecat vent i per tant POLS! i una calor que flipes! 25-27º i jo amb la maleta amb tota la roba d´hivern!!, sort que ja he fet comanda a casa.... Per cert, el de la foto és el que m´he "pillat" aquesta setmana per vendre: Girard-Perregaux (guapíssssim), preu de sortida 50 euros, ja podeu "pujar".......Apa Maríes, que m´els treuen de les mans.....

4 comentaris:

PIBE ha dit...

No m'nredaràs pas, amb el rellotge... ja veig la tara: està parat, sempre marca la mateixa hora. Almenys fica-hi pila, home !!!
Avui l'Arnau és a BCN al zoo. Si agafen un Trueno Azul d'aquests que teniu per aquí, potser hi arribes abans que marxin.
Apa siau,,, records de la família.
Al Barça li ha tocat el Schalke04 als quarts de final.

Rosalina ha dit...

Nosaltres avui també tenim festeta!!: pernilet, pa amb tomata, truita de patata, ceba i xorisso, canapès de la Bet...etc.etc. i pastís d'aniversari de l'Eva.
Però quan nosaltres sopem tu ja dormiràs...
Ah, per cert, ja tenim el telèfon solucionat.
Bona nit!

La Pont ha dit...

Hola pet, si trobes un rellotge de noia, bueno,bonito i barto, per 3 euros, ja me'l pots comprar, que ja t'ho pagaré...
De fet no has canviat gaire el teu ritme de vida: ordinar, pensar, organitzar i finalment FESTA I ALCOHOL!!!!
Tu al teu ritme, no fós cas que el perdessis.

Dr Guiri ha dit...

Life is just one long party isn't it Tony. Close the hospital and open a discoteque..or maybe a madams/moonight..with all those soldiers you'll come home a millionair! We have the contacts if you need help.