dimecres, 5 de març del 2008

"TRAPIXEOS"

Boooon dia!!
Un guardia civil es va enamorar del meu rellotge (el DiG de 10e dels xinos), així que hem fet negocis i li vaig vendre per 30 euros (total, de tant en tant es parava i a més la corretja no era de fiar...) UN CHOLLO!! divendres és festa, aniré al mercadillo i m´en compraré un altre, que ara no en tinc, i a veure si a algú més li interessa i torno a fer negocis (com a bon catalanet, la pela és la pela...).

7 comentaris:

Bet ha dit...

Veig que estas per aquí!!! Aixi m'agrada que facis negocis... per cert... si vens gaire rellotges em perdonaras el deute extern, no??? és que tinc averia al cotxe i em puja 1000€ de cop!!!! joer.... Au... a treballar!!

Inma ha dit...

ANTONIUUUUUUUUUUUUUU!
Ei! Me acabo de registrar, nunca es tarde si la dicha es buena, esto es solo una prueba, despues me enrollo munnnncho más, chao!!

LULU ha dit...

Hola macuuu!!Com estàs?
INFILTRADA!!!! La LULU tubo tentaciones de llamarte Antoniuuuu, pero le regañé, yo tengo el poder y esta tarde regañaré a la Jordina, ala, te dejo con ella.

Tu més calentito que aquí nosaltres, jo arribo de Lanzarote estic morenarra de la muerte , buenissima per dins i per fora...em senta molt bé el canvi hormonal,pilles????
INFILTRADAAAA!! ya sabes la semillita, l'abejita, el aguijónnn, el pollen. Puedes imaginarte esta situación, en resumidas cuentas, es una aceituna de Jaén rellena con un diamante, Y QUE SE ENTERE TO ER MUNDO...

PETONETS!
INFILTRADA: kisses, kua, kua, kua...

Unknown ha dit...

JAJA... Aixo ja es una batalla campal.. de la potestat del teu antoniu!! AIXO ES LA GUERRA!!!! ( i mai millor dit) Lo de la lulu..jeje Jo vaig ser la primera de endavinar-ho.Uah. estic feta una flecher!! Be, llegides les primeres impresions.jolin..com molar-hi poder venir! acollonant! si necesiten infermeres Jo m'apunto sense pensar-hi!!! ( de veritat)
Apa, ciao!!!

desky ha dit...

Vaja Gitano!!!
ja estàs fent trapis fins i tot a l'Afganistan, quin tiu.
Bè, si de cas en parlem i en portes un container d'aquests rellotges que ja m'ocupo de la distribució i del tant per cent etc...

PIBE ha dit...

D'això se'n diu obtenir grans beneficis en el comerç internacional !!!! El client content i el venedor amb un superàvit a la butxaca que li permetrà invertir en més rellotges. Caram !!! Per cert, Barça 1, Celtic 0. Ja som a quarts, però en Messi s'ha lesionat. Les russes del Frausa pregunten per tu: Donde estar xico de las jarraslitro?

Frit ha dit...

Holaaaaaaaaaaaaaaaa Toni, per fi m'he registrat.
Però veig que no sóc l'últim.

Com va tot trempat? Veig que bé, m'agrada el teu "xiringuito" i sobretot la nau que teniu de magatzem!!!!!
Ja saps si necessites ajuda activem i vinc amb el super 4x4 jajajaj, una abraçada