dilluns, 17 de març del 2008

MOHAMMADS


Aquests tres "fenómenos" de la foto són els infermers d´urgències (afgancharlies). El de la dreta és en Mohammad 1, el de l´esquerra és en Mohammad 2 i el que està al mig en Mohammad 3, i jo en Mohammad 4. Joves i guapos eh??? no tenen rés a envejar a les charlies de Figueres (je je je).
Les fotos han servit per trencar una miqueta amb la rutina de cada dia, més pase de visita, més desorganització..... I lo millor és que no podem fer rés perque el dijous és cap d´any i tots els jefecillos fan pont desde divendres passat (un altre ritme), com que a mi ja m´avorria el pase de visita m´he dedicat a fer el burro amb unes nenes petites ingressades (una miqueta el pallasso,per no perdre la costum), us he dit mai que els nens aquí són molt macos, a veure si puc fer fotos i us en penjo una. Tambè he concertat una entrevista amb el cap d´infermeria (Mohammad 5, je je je) per demà al matí, quan li he dit s´ha cagat!! es pensava que seria en darí perque ell no parla anglès i li he dit: Noooor my friend, I will come with an interpret spanish-darí / darí-spanish, i llavors encara s´ha cagat més......(je je je).
Aprofito per saludar a l´Arnau que s´ho deu estar passant pipa a Eurodisney i recordar-li la pauta diaria de medicació: 1 sugus/24h!!!
Del meu "careto" a la foto no en feu cas, està rel·lacionat amb el ron/cola d´ahir a la nit........

10 comentaris:

Hilda ha dit...

Hola Toni!!!Estic amb l'Imma per veure si me'n sortu amb això del blog.Una abraçada Imma i Hilda.

TONI ha dit...

Àixí m´agrada, molt bè!!!! Ànims que ja veuràs que és molt fàcil. Una abraçada per vosaltres tambè.

Unknown ha dit...

Joliiiiiiiin... estan tremendoooos!!!
Espectaculars.... nen.. enviam el seu curreu...jaaa..!!!! jaja..
Be nen.. veig que viento en popa..i ei..que no ens oblidem de tu!!!!!
Un petoooooooooo.. ciaaaaaaao!

rosa colom ha dit...

hola guapo, (t`has ven integrat , a la foto ja ets un mes )
bé veig que la companyia segur que t`agrada mes la nostra, No? , envoltat de tant de tio...... no ens surtis de l' armari .
Qué fa la cabra ?
un petonàs i fins aviat .

rosa colom ha dit...

Hola,soc la infiltrada Ferrer. Aquí no ets una més amb tant maromu i tinc la confiança que no surtiras ni de cap armari ni de cap calaixera....faltaria més.
Ja t'enviarem un antiojeras per les fotos que amb aquest careto fas patir.
Un petonarro

Irantzu ha dit...

Hola...veus? les teves nenes estan fent els deures i t'escriuen a tope....tant de plorar...envia'ns més fotos teves (i de més infermers!!!!!)ah!i d'això de sortir de l'armari RES de RES....quédate dentro!!! petonssssssss

mjoseg ha dit...

Hola Toni:Sóc la M José del ESB,veig que estàs molt integrat en la teva nova feina;espero que no t'integris massa per que aquí et trobem a faltar.Un petó i fins aviat.

Bet ha dit...

Hola neng!!!
Vaya careto a la foto.. sense comentaris.. infermers més joves, no, oi??? jejjeje
T'informo que l'Aranu s'ho està passant molt bé, encara que ahir els hi va ploure i ell està refredat i molt tapat...arriba a estar així aquí i em sembla que els avis no l'haurien deixat anar a cole!!! jejeje!! però com que està de vacances au, a tope!!!Em sembla que amb la medicació de sugus diari no en farà prou...
Per cert, què fareu per cap d'any??(és raro preguntar-ho a mitjans de març.. pe`ro bueno) feu alguna festeta especial???
Ah!! una altra cosa.. com a educadora.. ves en compte si penjes fotos de nens, que no te portin problems, oks??
Apali!! ens veiem!!!
Petonets!!

silvia-noe ha dit...

Ohhh, que guapos i estupendos!!! que ben acompanyat que tàs, la carona de cansat i les ulleres, són del curro o de les festes que us monteu??? que vagin bé les festes de nadal, bon any nou!!!! Muakkkks de pedi.

sandra cunyaaaa ha dit...

ei xaval,
Bon Any Nou.......!!! Ja sembles més d´allà que d´aquí. El teu look ta totalment integrau (com els camaleons). A veure si dormim un xic més... tanta de festorra no es buena pal body.
Aqui ultimem detalls per fer la Ruta de la Sal (Barna-Eivissa)....una passadaaaa
Cuidat molt
Petons