dijous, 6 de març del 2008

SOPAR AFGÀ DELS INTERPRETS




Abans d´anar a dormir (són les 22h però estic reventat), us penjo un parell de fotos del menjar. Arròs, pinxitos, carn, croquetes, mandarines i per beure pepsi i MIRINDA!!! us enrecordeu???? (per cert les cervecessetes estan amagades...); Tot molt senzill però estava boníssim i no picava (es veu que s´han deixat les espècies...menos mal!!) Els de la foto són els interprèts i el Co-responsable d´AECI a Afganistan, Ignacio.

7 comentaris:

PIBE ha dit...

Ei.. fes una foto a l'ampolla de Mirinda i penja-la !!!!
Em recorda l'acudit !!!

Apa, kaprofiti !!!

Bet ha dit...

Carai quin soparet!! Tu agafa apunts que aquestes croquetes fan moltbona pinta!!! Ja tinc ganes que tornis perque ens convidis a sopar un menú típic afagà!!!

karla ha dit...

uola uola!! quins menjars que te fots... tanto amb la morcillita, las tapitas del bar, las olivitas... al final no ens creurem que has marxat a l'afganistan!!! Segur que vas amb la "pulserita" del todo incluido!!
Quan tornis al mercadillo busca aviam si hi ha maquinilles d'afaitar!! jeje
Apa, segueix amb els trapicheos que en saps molt (gitano!!) i sobretot amb la feina que tambe te'n suts prou be... jeje. ets un crack!!

Agur karla i edu

Rosalina ha dit...

Ostres, quin goig aquesta taula!
T'han d'explicar com fan les corquetes. Jo m'apunto amb la Bet a sopar a casa teu quan tornis (perquè ja assumim que rayanair no ens porta a sopar aquì).
Per cert aquest mocador que porta al coll -l'Ignacio?- em fa pensar en un que en tenies "años ha.."
Bona nit i bona feina demà!

carmeta2 ha dit...

Ara si q soc la carmeta d'admissions, vaya festes q montes i jo pensant q seria tant dur!!!!! pobre!! i mira la lies alla on vas.
Petons i cuidat molt!!!.
INFILTRADA FERRER. Hola xulo, a veure que fas amb la cabra.......un petó que estic treballant, fins després.Mua.

Irantzu ha dit...

El mantel es total.... Quan tornis farem un soparet a casa de tapillas afganas....així és que pren nota!!!! segur que en Nuk es posa les botes. Ah!!! i porta moltes Mirindes!!!!!

Inma ha dit...

Y el queso??????? No me molan estas cenas, les falta el queso y la ratafia!!!!!!!
Menudos conciertos y fiestines en el campamento entre la vaca y la cabra. El pastorcillo mayor, osea tú, deberá gestionar bién los recursos animales, kua, kua...