diumenge, 23 de març del 2008

VISITA NOU HOSPITAL





Vaig una miqueta tard però es que acabo de sortir d´una reunió, perdoneu....................



Aprofitant la visita, els jefes han volgut supervisar com anaven els treballs del nou hospital, per tant aquest matí ens hem dedicat a passejar per dins i explicar una miqueta com està fet i com anirà repartit i les tasques que nosaltres creiem que s´han de fer abans, durant i després del canvi d´edifici. Han quedat encantats de l´obra, la resta, una miqueta com que no s´enteraven de gaire tot i posar-hi interès.

A la tarda ens han "pillat" per banda per fer una reunió d´empresa (3h!!!!!) inacabable! amb unes ganes de fumar que teníem tots!!! bè, és el que tocava i ells han de justificar la seva visita i el viatje de 10.000km!

A més, els jefes de l´hospital continuen sense aparèixer, o sigui que poca feina resolutiva hem pogut fer avui.....però continuem preparant cosetes per quan tornin........estaran contents!!!!

Fotos: Vistes desde la terrassa de l´hospital (per veure´l de dins haureu d´esperar una miqueta encara....je je je) i l´altre és l´EUI de Qala-i-Naw (escola Universitaria d´infermeria), que està dins la ciutat sanitaria; com veieu encara no està acabada (o si......je je je).


5 comentaris:

Irantzu ha dit...

Què xulo l'hospi!!! sembla un altre paisatge, un altre color, un altre pais! Espero que en pogueu treure tot el profit possible!!! Nosaltres acabem de dinar!!! mmmm estava tot boníssim...i en Cristoph m'ha fet repetir plat de tiramisú cassolà....i és clar...doncs he hagut de menjar ració doble....quina pena tan gran ;-)estava exquisit!!!! Bé et deixo que fem tard!
Petons.
Irantzu

Unknown ha dit...

@Hola Toni!!! què tal?¿? està prou bé aquest nou hospital. Quan està previst estrenar-lo?? Tinc les fieres cridant i plorant perquè no volen/poden dormir..... aquest petit és esgotador!!. Bé, avui diumenge de ressurecció (ja sé que tu de moment només has passat uns pocs dies del nou any) i hem menjat la mona amb la nanna i les àvies.....a veure si l'any que ve (el nostre) el podem fer amb els dos nens i tots els padrins!!! La bet està tornat del poble.. fa una estona estaven a saragossa. Bé, fins demà!!!

PIBE ha dit...

Ei.. acabo d'arribar de veure el Barça. Avui ha tocat guanyar 4-1 al Valladolid.. a vera si el Mierdrid casca. L'hospital, molt xulo (suposo) i l'escola també (suposo). Pregunta inútil: celebrareu pasqua aquí també, i.. s'hi fa mona??? apasiaupisiau.

Bet ha dit...

Hola germanet!!!
Ja soms a casa!!! per fi!!!! bufff!! hem trobat molt de trànsit... però anavem fent.. només una retenció d'un parell de quilómetres!!
Ja vaig sentir el teu missatge al poble!! em va saber molt de greu!!! estavem dinant a Llano i no m'en vai enterar de res!!!per un cop que me truques!! no hi ha dret!!
Al poble bé, cansadet perque ha estat un viatge relampago total, peròbueno... la gent segueix com sempre. En mikel ja ha conegut casi tota la famili i molt bé!!! ahir vam sortir de festa amb els cosins i va anar guai!! Tots preguntaven què se t'havia perdut a Afgnistan!!!Hem conegut els nens de tots: en Cuchi i la Sílvia tenen l'Aroa, una nena molt maka que només riu, és super simpàtica!!!! L'Irra i la Rosana tenen a en Nicolas, que és pastat a l'abuelito!! ésta tope grassonet i fa molt de riure, a més és tope guerrero!!I en Jose i la Susana tenen la Noelia, que es va enamorar de'n Mikel i només volia anar am ell i mirar-se'l!!! jejejeje!! vai haver de marcar territori!! Pel que fa als altres molt bé!!
I la casa, guai, petitona, però ja n'hi ha prou, molt bé!! a més té molta llum i no se sent res... a partdels ronquets del papa... ajajajja!!!
Dissabte al matí vam anar a veureel Castell de Coca amb en Mikel, va estar molt bé, peròfeia molt mal temps, plovia i feia molt de vent! en resum... molta fred!!! I a la tarda estavem al bar i va començar a nevar... poquet però lo suficient per sortir a fora i entrar amb algunes volves de neu!!
Bueno a part d'aixo no hi ha res més a explicar... hi hem estat 48h!!! ara hem menjat com mai!! bufff!!ens han cebado!!! quin fart de tajadas, lomo i torreznos!!! ah!! i torrijas per postress!!!!!
Bueno, ara ja torno a estar pendent del bloc!!
Molts records de tots els del poble, i han dit qe ja s'aniran conectant!!!
Ah!! i records dels papis!!!
Petons!!!!

Bet ha dit...

Ah!! me oblidat de dir-te que el madrid ha perdut contra el valencia... el tenim a 4 punts!!
Arasi... són dos quarts de 2h de la matinada i me'n vai a dormir!!!