dijous, 27 de març del 2008

ALFRED R. PICO PARTICULAR

Perdoneu pel retard, he estat hora i mitja tancat en el búnker perque estavem fent un simulacre (tot bè).
Com que les darreres informacions empodaneses referents a la metereologia indiquen que està ploguent, he decidit fer un breu comentari sobre les temperatures que fa a Qala-i-Naw, a veure si us ve una miqueta d´enveja (je je je, de bon rotllo...eh?).
Teòricament ara seria l´època de plujes però sembla ser que aquest any ens l´hem saltat....ara mateix al matí al vespre les temperatures són fresquetes, suaus, típiques de cervesseta en una terrassa; Durant el dia, estem arribant als 30ºC amb un sol de justícia que flipes!!!! sort dels pins!!! tot i que quan sortim per l´hospi no hi ha ombra!!. "dicen los más viejos del lugar" que si no plou aquest estiu serà de rècord! estem parlant de 45-55ºC!!!!!! No se pas com ens ho farem!! a més a més, el fet de no ploure ara voldrà dir que anirem justets d´aigua (i no estic parlant de la dutxa de 30´), em refereixo a les possibles epidèmies i deshidratacions en la població d´aquí. Però de moment tot són suposicions.
Espero que tingueu una miqueta d´enveja, tot i que com que no es pot tenir tot, a nosaltres ens faltaria o una platjeta (per sorra no serà!!) o una piscineta....tot serà proposar-li al coronel a veure que en pensa (je je je).
Imagineu, 30ºC, hora i mitja tancats i apretujats en el búnker amb tot de tius com armaris amb els xalecos i els cascs posats.....(no vull comentaris guarros, eh?).........imagineu la oloreta a tigre....ummmmmm.....je je je. Vaig a la dutxa que de moment tenim aigua.
Demà dia de festa, a descansar i disfrutar!!!

5 comentaris:

mjoseg ha dit...

Hola Toni;encara que no escric gaire,segueixo el blog cada dia.
Veig que cada dia tens una de nova per explicar.Aquí tot segueix igual, no hi ha gaires canvis.
Fins aviat.

Bet ha dit...

Uola germanet!!!
Avui és el dia internacional del teatre i resulta que l'ajuntament de Figueres ha decidit posar a meitat de preu algunes obres que fan al teatre!! anirem a veure'n dues!! surt en total per 24€!! és a dir al preu d'una... està prou bé, no??
Amb en Miquel també hem comprat entrades per anar a veure el Barça Español!!! el derby!!! li vam regalar al seu avi entre tota la familia pel seu cumple i ara ja tenim les entrades!! kina emoció!!! ja t'ho explicaré.. encara queden tres setmanes, però bueno!!!
Com pots veure la Irantzu i jo ens n'anirem a Lourdes, tot i que a ella li fa més falta que a mi, hi aniré per acompanyar-la... que no sigui que despres s'adoni que els miracles no existeixen i ens agafi un desegany!!!! ajajjajaja!!
Bueno, au, a descansar!!! per cert... que guai no lo del bunker...vaya tela!!!
Apali! petonets!!!

cmontero ha dit...

Eiiii!! uola Toni!!
Deunidoret quines temperatures has de patir! Si es que "a donde vas sube el calorsito!!"
Saps? encara que suposo deus estar fart de llegir-ho, aquí estem molt orgullosos de tú i de tot el que estàs fent! Moltes felicitats per tot i continua igual!! Ah, acostuma't a això de "treballar" perque quan tornis s'ha acabat lo del despatxet nano! A currar como todos que ho tornaràs a tenir per mà!!!
Petonets xulu! Ens veiem!!

Inma ha dit...

Joder Antoniuuuu!!! Si me lo pintas tan bién eso de los simulacros me pensaré lo del curriculum, menuda situación, tan apretaicos y con ese olorcito, uhmmm...
Ah!! Gràcies a la Bet, que encara no ens coneixem, comprarem també el oferton del mes les Charlies, guayyyy!

Bet ha dit...

Uola germanet!!!
Avui tinc festa, com tu!!! me agafat prpius epr fer de tieta... aixi la mama de les criatures s'estalvia un dia de vacances!!! ejejej!!!
Hema anata passejar amb l'Aniol i a buscar les entrades, les del barça i les de teatre, aixi ja les tenim!!! i despres a esmorzar amb la mami!! s'ha portat molt bé!1 Ara ha dinat i ja està dormidet!!! ja veritat és que tic flipant!! a mé no ha fet caca per tant no li he hagut de canviar els panyals!! a veure si aguanta fins les 3 i aixi ja els hi canvia la seva mare o el seu apre!!
Apali, avui com que es festa no escrius, no???
Petonets!!
Ah1! de res per lo del teatre!!