dissabte, 1 de març del 2008

FESTETA INESPERADA

Ahir, finalment em van engañar per anar a sopar a un lloc que no us puc escriure , sopar típic afgà: Arròs amb espècies, verduretes amb espècies, xai amb salseta i espècies i per beure vi d´Australia (sense espècies). La veritat és que tot estava boníssim!!!! i després, no us ho perdeu, festa amb musiqueta, "cubatilles" i conèixer molta gent de la qual no recordo ni un nom. Total que vaig anar a dormir a les 23:30 (Uau!!!) i una mica tocadet (je je je). He dormit com un tronc!!!!.
Aquest matí amb la resaca he parlat amb el tinent dels viatjes i m´ha dit: Ahora lo pregunto y te digo algo. Això era a les 8:30 del matí i ara són les 12:30 i encara no m´ha dit rés. Ja veig que m´hauré de quedar a la paella que fan en el ROLE (És la Infermeria del campament). Carai!!! en 2 dies quina vida social que tinc!!!!!

4 comentaris:

Bet ha dit...

Carai germanet... tu no anaves a treballar a l'AFGANISTAN???tanta festa tanta festa... jejeje!! Agafa apunts i quan tornis ens hauras de fer un dinar típic d'espècies!!!Espero que les espècies no et facin oblidar el PA AMB TOMATA!!!Bueno com diu en Pibe, ja ens informaras si les gambes són de Palamos o de Roses!!!
Petonets!

Isa ha dit...

Vaja, vaja, haurem de canviar els bars de Figueres pel campament d'Herat. Neng, quina fiestuqui, no?! Apunta les receptes i així el pròxim cop que fem soparet a casa vostra enlloc de botifarres o pollastre al forn (manita, no es ninguna crítica, eh? tus butifarras y el pollo nos encantanan!!!!)menjarem "a lo afgano" :-)
Apa, a veure si avui hi ha sort i continues amb el viatge (escolta, sempre que vinguis i vagis cap a QiN hauràs de fer totes aquestes paradetes?!)
Petonets des de Frankfurt!

PIBE ha dit...

Estic pensant anar a l'Afganistan i no pas a les barraques de Figueres, durant el mes de maig !!!!
M'apunto al menú afganu quan tornis !!!! Mira de portar espècies de TOT TIPUS !!!! hehehehe

ISIDRE ha dit...

Hola toni per fi he obert un compte d'usuari.
Veig que estas molt acompanyat,quasi com si estiguessin tots per aquí amb tú, aixo no val.
Sort d'aquest blog, sino quina xerrera tindries per explicar-ho tot.
Et visitare més subint,ho prometo.
Cuida't molt, fins aviat.