dissabte, 29 de març del 2008

PABLO & CO.

Qui és en Pablo? doncs ara mateix és el tio més feliç del món, mundial. Acaba de marxar cap a Spain, ha complert l´any aquí i torna a casa, bona sort company....aviat et seguirem!!!!
Després d´un mes d´estar per aquí va sent hora de parlar dels col·leguilles, dels quals ja heu vist fotos, ara que els he conegut una miqueta.........
Alfonso: El metge cooperant, un crack en aquest tema. Un currante que no vegis, no para en tot el dia i a les deu de la nit es fot a donar voltes al campament caminant, te el seu puntet rarot però com tothom (sino mireu qui us escriu si no es rarillo tambè...je je je). Molt bè, he tingut molta sort.
Ignacio: Coordinador i responsable actual de l´agencia aquí. De Madrid. Molt currante i un crack de les relacions públiques. Caràcter fort tot i que es pot parlar amb ell sin problemas.
Alberto: Capatàs. Ara ja és el més antic de tots, si tot va bè acabarà a principis de juliol. És valencià, fa unes paelles molt bones i és l´alegria de la huerta. Sempre està de catxondeo i coneix a tothom, un bon relacions públiques. Molt bò jugant al billar. És l´encarregat d´aconseguir el "alpiste".
Jose: Capatàs. És de León. Molt currante i tambè un catxondo. Està molt pendent de la resta de gent i és un adicte al cafè sol. Molt ben parit i va ser el que primer em va acollir d´ells. A més, és el manetes del grup (no vol dir que em foti mà, no us penseu...je je je) i és el que em va aconseguir el mobiliari i internet a l´habitació i em va explicar una miqueta com anava tot per aquí.
Fefo: És el jefe, va venir fa una setmana tot i que ja havia estat tres mesos abans. De Canàries. Ens recorda cada dia qui és el que mana (ufuf!).......aquest fa poc que el conec, probablement us en parlaré més endavant.
Carola: La pobre administrativa que va arribar ahir tot just, està acollonida (normal, amb la colla d´animals i troglodites que hi ha aquí). Ja veurem com és.
Pablo: El que ha marxat. De León, reservat, calladet i a la seva bola....tambè és normal, estava a punt de marxar i tenia el cap més a Spain que aquí. Un crack del billar i del mus.
Aquesta és a grans trets la meva "family" adoptiva d´Afganistan. La veritat és que amb mi tots s´han portat genial i m´han acollit deseguida, tot i que a les festetes, quan comença la tanda d´acudits sempre en cauen de catalans.......i jo em peto de riure perque són molt bons!!!! ara que els millors són els de vascs............
Per cert, el contador està a punt d´arribar als 1000 moviments en el blog. Qui tingui el número que m´envii un mail que tindrà premi (no val dir-ho pel blog ni fer trampes, el contador em diu qui és cada entrada, listillos!!). Serà un rellotge? serà una pashmira? serà una catximba? serà un mòbil xinès? serà un burka?.......................................................................
Tambè em podeu encarregar una moto aquí les marques típiques són la Tonda (per honda) i la Yamada (per yamaha), seran autèntiques? o millor dit, aquí hi ha alguna cosa autèntica?

5 comentaris:

Inma ha dit...

Si soy el nº1000 me pido un burro!!!

Imma OLOT ha dit...

Hola macu!!!
Sóc la d'Olot,ja sé que estàs bé, doncs pràcticament a diari llegeixo el teu blog.
La Irene em dona moltíssims records per tú, algun dia ens conectarem desde l'hospital i t'escriurem entre totes dues.
T'agafem tots els apunts del posgrau per si decideixes tornar,jejeje...
No se sap mai, d'un dia a l'altre pots canviar d'opinió i reengarxar el curs....
Por si acaso, fes el treball, que cal presentar el 30 d'Abril,jeje...
Molts records desde la Garrotxa i una forta abraçada!!!!!!!!

Rosalina ha dit...

Huooola! Bona nit!
Ja deus estar dormint fa estona, i nosaltres arribem a casa després dels gairebé noucents quilòmetres.
Tot bé; la caseta molt guai.
Records de tots, especialment de la Rosana que diu "que le has jodido el viaje a Figueres". Ella sempre deia que vindria "cuando se case Toni" i "ahora que se casa lo hace en plan íntimo; no hay derecho!". Tant ella com l'Israel diuen que ja t'ho explicaran quan hi vagis, perquè no tenen internet ni ells ni en Cuchi i la Sílvia..L'únic que en té es l'Oscar a Madrid, però ara està un mes a Valladolid i com que va i ve del poble està desconnectat.
Bé, guapo, ja anirem parlant; celebro que tinguis bons companys (tant ben descrits ja sembla que els coneixem9.
Un petó.

Toni ha dit...

Hola Toni ¡¡¡¡¡¡

Fa uns dies que la Maria ens va dir on eres ¡¡¡¡Quina sort poder formar part d'una cosa com la que feu¡¡¡
He estat fent una ullada al teu blog i seguiré les teves experiències d'ara endavant.

Molta sort

Una abraçada de la meva part i un petò de la Marian.

Sort i fins aviat ¡¡¡¡

Unknown ha dit...

Bon dia toni,
Avui ens han tret una hora de dormir, pel canvi d'hora, pero jo m'he aixecat una hora mes tard.
Si ahir ens vares anomenar els teus companys de fatigues, avui ens podries fer una descripció del paisatge i hora de sortida del sol aixi com de la posta.
Que tinguis un bon dia. Una forta abraçada de'n marc i la catalina