dimecres, 5 de març del 2008

DESPEDIDA

Avui comença el reemplaç del contingent militar que porten 4 mesos desplegats (ja començo a parlar com ells!), és un dia tristot en el PRT. Fa fred, plou, està tot ple de fang i marxen els primer 50 soldats. El desplegament per marxar és acollonant!! tot ple de blindats i metralletes per tot arreu!!
"Yo a lo mio", ja m´he posat manos a la obra i estic començant per retocar l´organigrama i introduir el concepte de DpOs per temes com la higiene, autoprotecció i el control de material. No he sortit del despatx només que per anar a dinar!! Hi ha un descontrol de gent en aquest hospital que fot por!!!!! no hi ha concepte de responsabilitat i crec que haurem de començar per aquí, a part esclar de fer la comanda per 6 mesos de més de 900 productes diferents (UFFFFF!!!) i tots en anglès!!!!

5 comentaris:

Bet ha dit...

Au germanet que se t'ha girat feina!!!manos a la obra!!! bueno per aki continua fent molta fred!!!!
Petonets!!

Dr Guiri ha dit...

Toni,
there's no diference between the hospital in Qin and figueras, both in building works, patients that don't wash and nobody who is in charge!

NB Quando es fin de semana en afganistan? jueves/viernes?

judit ha dit...

hola lazius!!!!!!!!!!aixo del blog es per parla amb tu o per picar-se els que fan comentaris pregunto???
espero que estiguis molt be i que treballis molt, que pel que veig segueixes com aqui tancat al despatx i amb heparinas tot el dia!!!
despres de veure com treballan aqui deus pensar que aqui som unes cracks i ens trobaras mogollon a faltar no!!!!!!!!!
be petonets i treballa molt eh!!!!!!
el piset t'ha quedat molt arregladet!!!
fins un altre , et seguim a diari.

Unknown ha dit...

Hola germanet, què tal?¿? veig que tens molta feina per endavant.... ja has tingut prous vacances a Herat!!!!. L'Arnau no es descuida cap dia del sugus.. i ahir es va veure a les fotos de la teva suite i li va agradar molt.. a veure si demà t'escriu alguna cosa, que avui tenia música i entre que arriba, sopa i es renta les dents, toquen les tantes i no té temps ni de jugar!!!!
Ah, per cert, veig que estas fent un curs accelerat d'anglès... diria que això no t'ho havies ni plantejat!!! ja,ja,ja, bé, germanet fins a la próxima, tu ves explicant que jo cada dia em connecto!! Un petó ben gran de cada un!!!

sandra cunyaaaa ha dit...

Eooooooooooo,
Ja veiem que t´has posat ja "manos a la obra" i thas transformat en l´altre Toni, el responsable i organitzador...Pues na xaval, a practicat l´inglisch s´ha dit....No ho vulguis fer tot el primer dia, els grans canvis venen amb temps i paciència
Cuida´t