dimecres, 19 de març del 2008

EXCURSIÓ




Que buenos son los hermanos de la Salle, que buenos son que nos llevan de excursión.....


Si , si, hem anat d´excursió, per fi hem pogut veure alguna cosa d´aquí que no sigui l´hospital. Com que un dels capatassos havia d´anar a revisar el subministrament d´aigua, doncs ens hi hem apuntat, nosaltres i els dels cotxes verds han dit que tambè s´apuntaven a venir (je je je).
Terra, pols, burros, cases de fang i ja està....apa.......explicat! fins demà..........
Ho podria deixar aixì perque el que es pot veure és inimaginable si no hi ets. La veritat és que no he pogut fer fotos de camí perque el nostre cotxe (el blanc) tambè està blindat, vidres foscos i no podem baixar les finestres, o sigui que el que tinc són paisatges del naixement del riu i poca cosa més.
Ens ha anat molt bè que ens toques l´aire i poder veure alguna realitat diferent de la de l´hospi, d´Afganistan. Moooooolt interessant, a més anavem amb un dels intèrprets d´aquí i ens anava explicant tot! molt canyero tot plegat!.......hem agafat forces!!!!!
Encara que per le imatges sembli que no, en aquesta vall hi ha conreus de: Tomates, cibada, blat, patates.....i alguna cosa més; La gent te cabres i es veu alguna vaca. I tothom, tothom, tothom va en burro!!!!i alguna moto tambè.
Foto: El de l´esquerra soc jo, el del mig és el capatàs en Jose i el de l´altra punta és l´Alfonso (el metge, un crack de cooperació!! de veritat, sort d´ell). Avui ja m´he posat les ulleres de sol perque no critiqueu el meu careto (je je je).

6 comentaris:

Bet ha dit...

Ei que xulo!!!.. no fa gaire fred per ser cap d'any... no?? jejeje!!
Per cert... fots una pinta a xulo... sense comentaris.. tu tant fashion com sempre!! fins i tot a l'Afganistan!!! jjejejej!!
Ei, però està molt bé això d'anar d'excursió!! com a mínim t'aireges!! però... la super seguretat, i aquests nois amb metrelleta fan susto... per no dir por.... ha d'incomodar una mica, no? suposo que t'hi deus estar acostumant... però a mi m'incomodaria no poder mourem amb llibertat...
Bueno pos res... a disfrutar d'aquests dies de festa!!!
Avui tornen els d'eurodisney!!!
Petonets!!!

Irantzu ha dit...

Feliç any nou!!! ja m'agrada que facis excursions i deixis de fer el ploramiques!!!!! ploraner, que ets un ploraner!!! darrerament estas molt "tia".... Per cert, ja pots continuar menjant......se't veuen unes cametes...jejeje. Ja he fet fotos a les bestioles..No vegis quin trajin pq s'estiguessin quietes!!! a veure si t'agraden..Apa!!! Petons. Avui vaig a dinar a casa de l'àvia de la Judith així és que quan truquis podras parlar-hi!

judit ha dit...

lazius!!!!!!!!!!en aquesta foto estas mes be que a l'altre!!! t'escrit pero en un dia que no tocava!!!be veig que estas genial i que no pares.
un peto i menos pendoneja, eh!!!!!

silvia-noe ha dit...

Quina por!!! No sé si fa més por els tius de les metralletes o la teva bandereta, de quin païs és??? je,je. Lo de les ulleres millora el teu jeto pero a veure si als mercadillos aquests tens temps per comprar unes més modernetes...(aquestes no ens agraden)
A veure si ens envies fotos del servei de pedi-mater, amb les incubadores, això si les has sapigut muntar,es clar. I les fotos dels nens afgans que dius que son tan guapos, una abraçada.

La Pont ha dit...

Hola Toniu!
Necessites urgentment un tallat de cabell. Sembla que portis una boina al cap...
Per què els altres dos no porten barba, i van ben afeitadets????
Em pensava que tothom us havieu de posar en el paper....
Fins aviat.

niñas de consultas ha dit...

hola Toni que tal ?
Ja veiem que estas molt distret !!
hehehe aquest parell d'inferemers són autèntics !!!

Bé esperem que tot continui igual una abraçada molt gran i cuida't.

Un petonàs.