dijous, 6 de març del 2008

LA CABRA

BEEEEEEEE, BEEEEEEE, BEEEEEE, BEEEEEEEE, BEEEEEEEEE, BEEEEEEEEEE, BEEEEEEEEEE, BEEEEEEEEEE, BEEEEEEEEEEEE, BEEEEEEEEEE, BEEEEEEEEEEE, BEEEEEEEE, BEEEEEEEEE, BEEEEEEEEE, ja ha arribat la cabra i els legionaris!!!!! s´ha acabat la tranquilitat (espero que no s´acabi la pau....). El mandamás de tres rombos ha quedat flipat de l´hospital i ens ha animat per continuar la nostra feina (gràcies noi!!!). Els pobres afgans feien unes cares d´al·lucinats!!! Avui a l´hospital el circ erem nosaltres!!! Arriba a venir 5 minuts abans i es troba el camió que buida la fossa sèptica, quina llàstima perque la olor era molt "penentrant". Per cert, torna a sortir el sol i tornem a estar a 20 i pico graus, amb aquests canvis em posaré malaltó!!! Aquesta nit els col·legues intèrprets afgans ens fan un sopar típic (ja va el 2º!!), en aquest país m´estic posant com un bacó!!!

3 comentaris:

Dr Guiri ha dit...

Dear Tony,
be careful of the goat, after a couple of months even a goat looks sexy from behind!!!!
As you have discovered, in third world countries hygene is what can save more lives, not western medicine: prevention is beter than cure and usualy cheaper.

Si continuas comer y con la barba va volver como el Rajol!! Quando volvers trair algun relojes, puede hacer negocios con los negritos por la playa.

Saludos.

Bet ha dit...

Poser si que t'engreixaras germanet!!!Ara estem aki amb l'aniol i l'eva... l'aniol no para!!!y btttf vfh h f viooikggi ( això ho ha escrit l'Aniol.. a veure si ho desxifres!!!!!) Apali que vagi molt bé el sopar amb els afgans!!!
Petonets!!

carmeta ha dit...

Hola Toni, sóc la carmeta de urgències,hem estat discutint si posava carmeta, perquè també hi ha la d'admisions però...
Quines aventures que t'esperen, ara amb la cabra estareu super animats!!!
A qui cada dia perlem una estoneta de tu del teu blog.
Un petó!