dimecres, 19 de març del 2008

FELIÇ 1387!!!!









Feliç any nou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Ara entenc moltes coses, esclar, van 621 anys atrassats! per això van en burro, viuen en cases de fang, no tenen electricitat ni aigua.......tenen telèfons mobils, totes les cases tenen televisor i parabòlica.... i nosaltres amb els helicopters i els blindats hem vingut amb la màquina del tiempo , bè, sigui com sigui, hem cel·lebrat l´entrada del nou any brindant amb MIRINDA!!!!!!!!!......Ah! i vinillo, sangria, ron, whisky.......lo que hi hagi!!! llavors s´han posat a ballar els intèrprets i ja veieu com ha sortit la foto......que hi vos fer, tanta MIRINDA!!!! et puja al cap, ja se sap.
Ha estat una festa,ummmmmmmmm. diferent, ummmmmmm, amb menjar típic però faltava la bossa de cotillón, una llàstima, pel proper any ja hi pensarem.
Curiositat: La rao per la qual és cap d´any és perque comença la primavera i per tant tot torna a nèixer i perque aquesta nit passada és l´únic dia de l´any que el dia i la nit duren el mateix temps.......AAAAAAH! que interessant eh? perque veieu que tambè aprenc algunes coses de culturilla a les festes. Per cert tambè ha de coincidir que hi ha lluna plena, sino no val......Mira que són rebuscats aquests paios!!!!
Per cert, avui he fet el café amb un capi dels legionaris dels auténtics dels que li donen fama al cuerpo.....ja us hi explicaré demà (je je je), no te desperdici perque he estat rient 1h seguida amb les seves històries, ja ja ja ja ja ja ja ja ja!!!! TREMENDO!!!!!!!!
Foto Mirinda: Va per tu Pibe!!!

2 comentaris:

Sònia ha dit...

Ei Toni, feliç 1387!

no sé si la teva 'pinta' és del 1387 però deu ni do! i el tema dutxa, pinta i gillette?
Et segueixo quan puc, i t'admiro, no deixis el blog que segur que a molts ens agrada saber les teves batallitas, també et podem veure per saber que estàs bé.
el tema dels paios amb casc, armilla i metralleta dóna mal rotllo. Cuida't molt.

Bet ha dit...

Uola!!!!
Veig que una festassa de cap d'any!!! Per cert... vau menjar els raïms tb??? i... una cosa... a la taula només es veu una ampolla devi... raro raro raro....
Perque vegi que no ens estem de res a Figueres ja tenim la programació de barraques!!! pastora, dr.calypso, gossos, macedonia, juanjo bosk, obrint pas... i el grup rebelació d'aquest any 2008!!! LOS SUAVES!!!!Ems sembla que passaré pel teu pis a veure si trobo les cintes de los suaves... o eren discos de vinil??? jajajajajajaja!!! Ja veus... les barraques de Figueres tan actuals com sempre!!!
Bueno... pos res... demà comencem 4 dies de festa dels quals 2 em passaré a dins del cotxe anant i vinguent del pueblo... quina setmana santa més emcionant!!!
Apali, a veure si te puc escriure abans de marxar... que aquesta tarda he de fer un munt de coses!!! però sense estres! ORGANITZACIÓ!!!
Ah! Ahir van arribar els d'eurodisney, els ha anat molt bé, bueno, ja t'ho explicaran!!!
Apali, que vagi molt bé germanet!!!
Petons!!!