dimecres, 26 de març del 2008

POTAJE i OTRAS HIERBAS

Com que tots esteu molt preocupats per si menjo bè (m´ho he inventat però avui tinc ganes de parlar d´això.....je je je) us explicarè breument els plats típics que ens prepara en Davor (cuiner) pel personal español.
7:00 Esmorzar: Varietat de sucs + pà amb tomàquet (de pot) amb embotit variat + Bol de cereals amb llet + cafe amb llet + galetes de xocolata.
13:30 Dinar: Amanida al gust (buffet lliure) + Pica pica (poden ser 2 empanadilles, pescaito frito, calamars.....plat petit) + 1er plat (lentejas, garbanzos, verdureta, sopes, macarrons, lasanya....)+ 2on plat carn o peix (com a tot arreu) amb verduretes o patatones + Postre (fruita, flam)+ Aquarius o fanta (aigua tambè).
20:00 Sopar: Amanida i pica pica igual que el dinar + 1er plat (verdureta, sopes, pisto....) + 2on plat de carn o peix + postre + aquarius o fanta (aigua tambè).
Cal dir que la majoria de les vegades el menjar està moooooolt bò, i em poso les "botes", desprès es dispara una miqueta el sucre i............és broma!!!.
Però si he de destacar algún plat dels que prepara en Davor (xicarrón rus de 1,90 que fa mitja por) és el "potaje castellano", està que te cagues!!!!!!! garbazitos, patatitas, chorizillo, morcillita, carne, ummmmmmmm!! i després a fer la migdiada perque no em puc ni moure!!!!
Si a això afegim els sopars afgans setmanals, podríem dir que no cal que patiu per mi pel que fa al tema del menjar, menjo molt, sa i de tot!!!!!
Per cert, l´hospital anar fent, avui m´he passat el matí a urgències currant!! (si si si) amb els super-nurses de la foto de l´altre dia. Com que teníem tanta feina els hi he fet una breu introducció a la ciutat de Figueres.....demà més, parlarem dels dos figuerencs universals, en Dalí i jo!

10 comentaris:

Infermera pin ha dit...

Primera!!! Que dius toni??? ja veig ja que et cuides a la perfecció...quina embeja de menus, no com els de l'hopital ehhh. Aqui tenim de primer amanida ( res de variada) i desprès els plats típics de cada rutinari dia!!! Que t d explicar,no?? si tu hi dinabes cada dia!!! jeje Doncs res...miro el teu blog cada dia i ja casi me conec a tota la teva familia ehhh!! carais aixo es com un culebron!!!
Un petonet!!!
pd: esta molt xulo tot el que t'expliques, amb el teu sentit del humor! Ets un crack!!!

Bet ha dit...

Uola germanet!!!
Ara tic a caseta... que porta tota la tarda ploguent!! kina kaka!!! me passat una hora comprant al carrefour, al final he decidit sortir ja que ja no sabia què comprar, i igualment no deixava de ploure!! me mullat.... què hi farem!! I poca cosa a explicar... els papis ja han comprat els mobles del menjador per la casa del poble, es veu que estaven en plan gitano omplint cotxes a la botiga de mobles (el cotxe del papa, el del tio pablo i el de'n Jose anaven plens fins a dalt!!)es veu que el transport fins el poble era molt car i no ens enganyarem.. el papa és més d'aqui que d'allà, ja!!! ajajajaja!!! Total que ja hi haurà mobles la propera vegada que hi anem!!! que guai!!!
I a part de les novetats villeguillenques no tinc més a explicar-te!!!
A cuidar-se!!!per cert... aquest en Davor fa por o és un chicarron chicarron???
Petons i records de'n Mikel i meus!!!

Irantzu ha dit...

Hola Toni!!
Sóc la Rakel!! J aveus que segueixo igual, sort que la Jaione em deixa escriure des del seu pasword!!!Ja veig que allà es menja millor que aquí, sobretot a l'Hospi (je,je,je!!). Bueno et deixo que estem de reunió de formadors!!! Fins la propera, que no sé quan serà!!jo seguiré intentant escriure't, espero tenir èxit!!
Que vagi moooooooooolt bé!!!!!!!!
1 petonico!!! I recorda si tens algun dubte, ON - OFF!!! i ja ta!!!Muaks!!

Unknown ha dit...

Hola germanet, quina gana em fas venir (encara no he sopat!!) com us cuiden, eh??, vull una foto d'aquest chicarron (res, només per comprovar si és tant alt com dius...) Avui, com diu la petita, ha plogut tota la santa tarda, ha començat, com sempre, a l'hora de la sortida del cole (caos total). Demà és el meu útiml dia de vacances de setmana santa, divendres a currar (una mica i prou, per situar-me, jaja).. els nens bé, com sempre. Bona nit!!!

Unknown ha dit...

Ahh, he vist que has posat un contador de visites!!!

x sampol ha dit...

bones toni.
Ja veig que no passes pas gana.
Això del pa amb tomata de pot...A veure si els hi ensenyes a fer all i oli!!!!!
Ei toni super novetat empordanesa:
Avui ha plogut!!!!
Mica en mica s'omple la pica.

Salut i bons aliments.

judit ha dit...

hola lazius!!!!!!!!!ja veig que ens vols controlar per saber si et seguim o no i com pots veure ens portem molt be!!!!
per aqui tot com sempre pero trobem a faltar l'infermer del samur que ho solucionava tot be que hi farem anirem fent fins que tornis.
veig que aqui ja et fan treballar; no se si els hi costara tant com a nosaltres!jjejejejejejejeje.
be un petonas i cuida't deixa menjar pels altres ok!!
xao xulo.

Irantzu ha dit...

389 visites en 24 hores!!!!! déu ni do!!! a veure com et baixo els fums ara.....UPS!!!!
Tinc un xicot molt mediàtic...sort que ja han tret d'emisió "el tomate"
Petonets
Irantzu

Bet ha dit...

Si Irantziu... però de les 384 segur que tu n'has fet 300.... jejejejjee!!!
Quan anem a veure el vestido de novia??? aiaiaiaiaiaiai!! kins nervis!!!!.. aunque la mona se vista de seda....
Toni que no expliques res avui?? o es que estas fent migdiada perque t'has fotut un cocido castellano de'n Davor???

Irantzu ha dit...

...aunque la mona se vista de seda????? ah! lo dices por experiencia???? ya me imaginaba...gracias por tus consejos de cuñaaaa! tinc un parell d'entrades per anar a Lourdes...te invito!!!!! (ambas lo necesitamos para entrar en nuestros respectivos vestidos!)PETARDA!!!!