dimarts, 18 de març del 2008

FOTOS INFERMERS

Com sou!!!!!!!
Penjo una foto meva i hi ha 3 comentaris, penjo una foto dels infermers afgans i hi ha 10 comentaris..........sort que anaven vestits!!!!!!!!! sino, satureu el blog!!!!!! Com m´he de veure...........

7 comentaris:

Isa ha dit...

Holaaaaa Toni!!!! FELIZ NAVIDAD, FELIZ AÑO NUEVO y FELICES PASCUAS!!!! Pa que veas, t'escric tot i que avui no has posat cap foto de Mohammads :-)
Estic estressada fent les maletes perquè demà ja volem cap a Figueres, la Sara que vol jugar...Dios mío, això no és gent fàcil!
Bueno, jo que tenia por que passessis gana i no pares de menjar i fer festetes!!! Quins plans teniu per cap d'any?!
Res guapo, et deixo que la nena em reclama (hora de la papilla!!!).
Petonetssssss
Isa

Anna i David ha dit...

Be, tot i que no haguem vist les fotos, escrivim igual. Encara estem pel Nepal, pero d'aqui dos dies a fer les maletes, que ens en tornem. Ens alegrem que tot vagi bé i al tanto amb tanta juerga!
No practiquis molt jugant a basquet amb els americans, que despres no hi haura color.
Records,
Anna i David

La Pont ha dit...

Fins avui no he tornat a entrar al blog. Yo me pido Mohamad 3, és el que se m'asembla més a mi. El de les ulleres és la Marta i l'altre deu ser la Inma (és el més fashion).
Et queda molt afavoridor el casc i l'armilla, portame'n una (per la festa de disfresses de l'any que ve....).
Lo de 4 cremats per mes, és acollonant... aquì podries aplicar l'ENUVAT!!!!!!!!!!!!!
A veures si acabes l'estudi d'una vegada!!!!!!!!!!!!!

Bet ha dit...

Hola germanet!!!!
No has de mirar els comentaris a cada entrada... ho has de mirar en global... jejejej!! ara que no ens enganyarem... la foto dels infermers va causar furor!!! jejejje
Per aquí anar fent, la mama estressadilla amb tema villeguillo i aniol, ah! i tema tia.. sense comentaris... però ho porta prou bé.. aquesta tarda em quedaré per aqui ajudant-la una mica com a bona filla que soc!!a veure si es desestressa una miqueta!!
Bueno pos res.. tot bé!!
Ah!!! per cert... tingues en compte que em passaré quatre dies al pueblo i no podré escriure el meu comentari diari!!! no ploris, eh!!!
Apali, a cuidar-se i si no hi ha més remei... de festa en festa... jejejje!!!
Petons!!!

Unknown ha dit...

BON ANY NOU!!!!!!!

Se'm fa estrany desitjar-t'ho a mig març, però... ens adaptarem al calendari afgà.

Salutacions

Quim

nuri ha dit...

hola toni soc la germana den miquel veix que estas be bueno mosaltres cada dia entren el bloc per saber com et va bueno campeon ja tire escribin cuidat i perdo per las faltas adeuuuu

Míriam ha dit...

Hola Toni!
Primer de tot, bon any nou!!! Em sap molt greu que et trobis en aquesta situació: forçat a fer festa de la feina i festetes obligades. Però ja saps... si s'ha de fer, es fa! I tu no reneguis i fes-ho pel que pugui passar.
Au, i que et portin moltes coses els reis.
Petons
Míriam