dissabte, 15 de març del 2008

25-12-1386


Avui és Nadal segons els calendari dels afgans, aixì que Bon Nadal a tothom i bones festes. I dijous és cap d´any així que tenim festa dimec-dij-dv. Que bè!! 2 caps d´anys el mateix any (no se si menjarem raïm??, però segur que hi ha festeta!!!). Quin mal concepte que teniu de mi, hauria de canviar el nom del blog i posar-li: tlazarofestetes.blogspot.com .

Seriosament, aquest matí ens hem dedicat a veure casos greus que pels occidentals serien al·lucinants i valorar l´actuació del personal, no entraré en detalls, haureu d´esperar a que torni (ho sento però crec que és millor estalviar-ho a la penya). Hem estat gairebè 4h treballant a l´hospi, una mica més i és a mi que em ve algo!! UFFFF!!! sort que s´ha acabat......pacients amb malalties.....(el temps que feia que no m´acostava a un d´ells!!!!)

Quan hem sortit de l´hospi hem tastat una mica de vent del pols (com vent del pla però en versió afgana), heu de pensar que bufa tant fort i aixeca tanta pols que no es veia a 5m de distància, i això a les 12:30 del migdia, amb un sol espatarrant i a gairebè 30º. Terrible!!! i teòricament ara venen les pluges-diluvis!!!! Envieu-me la zodiac de CR-platjes si us plau!!!! Ah! i les ulleres i el tubo que aprofitaré per fer snorkel (je je je).

Foto: Carrer principal de QiN (equivalent el c/nou).


1 comentari:

Bet ha dit...

Hola germanet!!!!
BON NADAL!!!! jjejejeje!!!
Ahir vai tenir paradeta!!! la teu xicota se va comprar un peaxo collaret mooooooolt xulo!!! i tb van passar els teus sogres... vaig acabar rebentada però guai!!! va ser divertit!!!
Aquesta nit ens hem aixecata les 4'15h per portar l'EVa, en Pibe i l'Arnau a perpinyà a l'estació de trens!!! l'Arnau ahir no va voler sopar i avui no ha volgut esmorzar de nerviós que estava!!!!L'eva m'ha dit que et despedeixi de part seva perque ahir no li va donar temps a escriure't res!!!
Bueno, vosaltres Nadal, nosaltres diumenge de Rams... d'aqui un rato anirem a beneïr la palma amb l'Aniol, que ha passat la primera nit a casa els avis!! jejeje!!
Au, petons!!!Vaya rollo te fotut!!!